twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

 UKM REGIONFESTIVAL 2016

UKM Regionfestival är framförallt en festival och mötesplats för de deltagare som skickats vidare som representanter från en lokal UKM-festival till regionfestivalen. Till UKM Regionfestival kan du alltså inte anmäla dig som deltagare, utan du måste först anmäla dig till en lokal UKM-festival, och 2016 har alla lokala UKM-festivaler i Västra Götaland redan hållits.

PUBLIK 
LÖRDAG 14 MAJ

Välkommen till Arena Elva i Alingsås för att kolla på ca 25 grymma konstutställare och ca 25 fantastiska scenakter från hela Västra Götaland!

TIDER
Vernissage kl 17.00
Scenföreställning kl 19.00 (slut ca 22.30)

ENTRÉ
Fri entré för alla!

OBS! Det finns endast ett begränsat antal platser på Arena Elva, och vi räknar med att det kommer att bli fullt. Ett tips är därför att vara på plats i god tid för att garantera en plats. Först till kvarn!

CAFÉ
Fikaförsäljning finns på plats - Ta gärna med kontanter!

PLATS
Arena Elva, Rektorsgatan 11, Alingsås


TILL DIG SOM SKA VARA DELTAGARE PÅ UKM REGIONFESTIVAL
LÖRDAG-SÖNDAG 14-15 maj, Arena Elva, Alingsås

Alla scen- och utställningskonstnärer + unga arrangörer som skickats vidare som representanter från sin lokala UKM-festivaler kommer att få information skickat till den mailadress som de registrerat sig med vid anmälan under v. 16. De som även registrerat sin postadress kommer att få information per post. I utskicket får du schema och information om vad som händer under dagarna.

Om du som deltagare inte fått information eller undrar något om UKM Regionfestival - kontakta Malin Bodin på KulturUngdom: malin@kulturungdom.se tel. 0737-32 91 77UKM RIKSFESTIVAL 2016
19-22 juni, Åmanska parken, Alingsås

Du kan inte anmäla dig som deltagare till UKM Riksfestival heller, utan för att vara med i Riksfestivalen måste du först anmäla dig och delta i din lokala UKM-festival. 

Vill du vara med och bestämma hur UKM Riksfestival ska se ut? Kontakta i så fall till Malin Bodin på KulturUngdom. Arrangörsgruppen består av unga från hela Västra Götaland. Mötena kommer att ligga på helger, med nästa möte i maj.

Delar av UKM Riksfestival är självklart också öppna för publik! Program och tider kommer senare i vår.

Kontakt: 
Claes Andreasson, Festivalgeneral
claes.andreasson@alingsas.se
tel. 0734-26 98 40

Malin Bodin, KulturUngdom
malin@kulturungdom.se 
tel. 0737-32 91 77

 

Bli medlem | Logga in