UKM REGIONFESTIVAL 2016

14-15 maj, Arena Elva, Alingsås

UKM Regionfestival är framförallt en festival och mötesplats för de deltagare som gått vidare från en lokal UKM-festival till regionfestivalen. Till UKM Regionfestival kan du alltså inte anmäla dig som deltagare, utan du måste först anmäla dig till en lokal UKM-festival. Kolla HÄR om din kommun arrangerar en lokal festival 2016. 

Som arrangör eller funktionär kan du vara med och bestämma hur UKM Regionfestival ska utformas, och arbetet med UKM Regionfestival 2016 har nu påbörjats! Kontakta Malin Bodin på KulturUngdom om du är intresserad av att ingå i den regionala arrangörsgruppen som kommer att planera och arrangera regionfestivalen tillsammans med Alingsås kommun. 

Delar av UKM Regionfestival är självklart också öppna för publik! Program och tider kommer senare i vår.


UKM RIKSFESTIVAL 2016

19-22 juni, Åmanska parken, Alingsås

Du kan inte anmäla dig som deltagare till UKM Riksfestival heller, utan för att vara med i riksfestivalen måste du först anmäla dig och delta i din lokala UKM-festival. Sedan kan du väljas ut som representant för din festival. Kolla HÄR om din kommun arrangerar en lokal festival 2016.

Vill du vara med och bestämma hur UKM Riksfestival ska se ut? Kontakta i så fall till Malin Bodin på KulturUngdom. Arrangörsgruppen består av unga från hela Västra Götaland. Mötena kommer att ligga på helger, med nästa möte någon gång i slutet av mars. 

Delar av UKM Riksfestival är självklart också öppna för publik! Program och tider kommer senare i vår.


Kontakt: malin@kulturungdom.se 
tel. 0737-32 91 77

 

           | 
LOGGA IN - BLI MEDLEM