UKM REGIONFESTIVAL 2015!

UKM Regionfestival är framförallt en festival och mötesplats för de deltagare som gått vidare från en lokal UKM-festival till regionfestivalen. Men såklart är några delar också öppna för publik!

HÄR ser du regionfestivalens scenshow livestreamad!

PUBLIKT PROGRAM - LÖRDAG 30 MAJ
17.00 UKM Vernissage - Arena Elva 

Utställning med 25 unga och talangfulla konstnärer som bland annat ställer ut akvarellmålingar, broderi, teckningar, sömnad, skulptur, kroppskonst, måleri, filmkonst etc etc.
19.00 - ca 22.30 UKM Scenframträdanden - Arena Elva
Scenshow med 26 olika akter inom teater, dans och musik!
Varje akt ha 5 minuter på scenen.

- Fri entré till både vernissage och scenshow.
- På Arena Elva finns ett café med fikaförsäljning. OBS ta med kontanter!
- Adress: Arena Elva, Rektorsgatan 11, Alingsås.

Parkering: Teatergatan, Alingsås - karta

VÄLKOMNA!

INFORMATION TILL DELTAGARE 

Till UKM Regionfestival kan du inte anmäla dig. För att vara med där så behöver du först ha varit med på en lokal UKM-festival i din kommun och sedan valts ut som representant från den festivalen.

Du som fått den äran att skickas som representant från din lokala UKM-festival till regionfestivalen i Alingsås 30-31 maj fick mer information om festivalen den 7 maj till den mailadress du angav vid anmälan. Om vi inte har din mailadress har du fått information via brev med posten.

Om du gått vidare och ännu inte har fått någon information om festivalen via mail eller post så betyder det att vi inte har några kontaktuppgifter till dig. Kontakta i så fall snarast malin@kulturungdom.se tel 0737-329177!

Resan till och från Alingsås bokas och samordnas av din ledare/UKM-samordnare i din kommun. Kontakta Malin om du inte vet vem det är.


FÖR ALLA

Kontakta om du undrar något om UKM Regionfestival 2015.
malin@kulturungdom.se
Tel. 0737-329177

UKM Regionfestival 2015 är ett samarbete mellan KulturUngdom och Alingsås kommun.
 

           | 
LOGGA IN - BLI MEDLEM