Web
Analytics
Skip to main content

Delta gratis på Sveriges äldsta spelkonvent!

Gillar du spel och vill testa på en massa olika rollspel, kortspel, brädspel, figurspel eller lajv under en helg? GothCon hålls den 29-31 mars på Hvitfeldska gymnasiet i Göteborg och passar alla åldrar. Under konventet finns ett brett utbud av aktiviteter att välja mellan, och förutom att spela finns det även scenframträdanden, många olika försäljare och föreläsningar.

KulturUngdom har nu fyra biljetter att dela ut till personer mellan 15-30 år som är bosatta i regionen. Intresseanmäl dig genom fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag söndag 17/3 och svar får du den 18/3.

Förutom själva konventsbiljetten så får du även möjlighet att sova i sovsal och resa betald till och från konventet om du vill. Mat står du för själv. Som hjälp och stöd kommer du även att få en GothCon-kompis som kan svara på alla dina frågor, stora och små om konventet.


GothCon är ett av Sveriges största spelkonvent och är, i och med starten 1977, även det äldsta. Varje år lockas runt 2000 besökare till konventet för att fira påsk med analoga spel i alla dess former – rollspel, brädspel, kortspel, figurspel, lajv och liknande. GothCon äger rum i Göteborg varje påsk och vem som helst får delta, även om vi rekommenderar att våra besökare under 15 år kommer i sällskap med vuxen. Konventet är helt drogfritt.

Taggar: Spel